slider

PULL DOWN MENU

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

16 Μαΐ 2018

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΚΟΥΤΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΡΑΠΗΣ


Ανακοίνωση
Η Ένωση Νέας Περάμου/Μεγάρων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας της με τον πρώτο προπονητή της ανδρικής ομάδας, κόουτς Κυριάκο Αράπη.
Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στον πάγκο του συλλόγου που στέφθηκε με την άνοδο στην Β ΕΣΚΑΝΑ, διοίκηση και ο κόουτς Αράπης δεν χρειάστηκαν πολύ για να συμφωνήσουν και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο πολύπειρος κόουτς πρόσφερε πάρα πολλά στην ομάδα μας, είχαμε άψογη συνεργασία, αντιμετώπισε με επιτυχία όλες τις προκλήσεις μιας ομολογουμένως δύσκολης χρονιάς και με εργατικότητα και εστίαση κράτησε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.
Ο Κυριάκος Αράπης μαζί με το επιτελείο του χαίρουν της εμπιστοσύνης των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο και ξεκινούν άμεσα τον σχεδιασμό της ανδρικής ομάδας. Η καινούργια προσπάθεια θα είναι προσαρμοσμένη με τα δεδομένα της νέας κατηγορίας και θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο αντάξιο της φήμης και της ιστορίας του συλλόγου και της πόλης της Νέας Περάμου.
Ταυτόχρονα θα υπάρξει σχεδιασμός για όλα τα τμήματα των ακαδημιών, αγωνιστικά και μη σε συνεργασία με τους προπονητές των τμημάτων.
Η διοίκηση εύχεται στον Κυριάκο Αράπη καλή δύναμη, υγεία και πολλές επιτυχίες για το σύλλογό μας.

Το Δ.Σ. Ένωσης Νέας Περάμου/Μεγάρων





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου